Sunday, December 19, 2010

Hari Bahagia Linda.


18 Disember 2010 bersamaan hari hari sabtu, Rashidi dan Haslinda (Linda) telah selamat diijab kabulkan di masjid ar-Rahimah Taman Greewood Gombak. Majlis dimulaikan lepas solat Asar lebih kurang jam 5 petang.

Akhirnya teman baik aku ni kahwin jugak setelah lalui pelbagai dugaan... alhamdulillah. Dia kata lepas habis study nanti dia akan berhijrah ke Johor mengikut suaminya. (makin jauhlah kita hu3) Tak pe, yang penting sahabat selalu ada di hati :)

Kalau gaduh (gaduh-gadug manja la) jangan ingat pasangan kita dah tak suka kita, tu proses kenal mengenali hati budi.Semoga kamu berdua bahagia selalu dan cepat menimang anak. Tahniah kawanku!

2 comments:

Till The End said...

Thanks gee, aminnnn tunggu anak ko dulu pas tu bru aku follow ^__^

Diari 929 said...

Ye ke.... rezeki mana tau sahabat? :D